Om oss

Värde i alla delar
Hem » Om oss
En leverans från Teknikprodukter innehåller mer än tätningar, transmissioner och lager. Vi erbjuder också marknadens bästa service och rådgivning, allt packat i varje leveranskartong. Vår leverans innehåller inte bara produkter, utan också kvalitet, trygghet och ett stort engagemang som standard. Dessutom ser vi till att leveransen är smidig och lätt att hantera för din verksamhet. Teknikprodukter har alltså en hel del att erbjuda till dig som kund. Låt oss träffas för ett möte för att se hur vi kan öka värdet för din verksamhet. Vi hörs!

Sedan vårt etableringsår 1984 har vi försett både stora och små företag med högkvalitativa tätningar, transmissioner och lager. Vi har etablerat framgångsrika samarbeten inom olika branscher, inklusive verkstads-, läkemedels-, livsmedels- och processindustrin. Vårt omfattande nätverk inkluderar de allra bästa leverantörerna på marknaden, vilket säkerställer att våra kunder alltid får det bästa.

Vår styrka ligger inte bara i produkterna vi levererar, utan också i de stående mervärdena vi erbjuder. Vårt engagemang, vår trygghet, vår service, vår kvalitet och vår kunskap är vad som gör oss unika. Vi strävar efter att ge våra kunder en komplett och hållbar lösning, inte bara en produkt.

Vi är ett team av 25 dedikerade och kompetenta medarbetare med huvudkontor i Huskvarna och försäljningskontor i Sundsvall, Göteborg och Åstorp. Som en del av det börsnoterade moderbolaget Addtech, är vi stolta över att vara en pålitlig partner för våra kunder. Vår kvalitet och miljöansvar bekräftas genom våra ISO-certifieringar: ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Vår stolthet ligger inte bara i våra produkter och tjänster, utan också i våra nöjda kunder. 9 av 10 av dem rekommenderar Teknikprodukter enligt vår Nöjd Kund Index (NKI).
Trygghet
För dig som uppskattar stabila företag, med jämna siffror, alla certifikat på plats och mycket erfarenhet är Teknikprodukter en given partner. Med nästan 40 år i branschen kan du alltid lita på vår rådgivning och du vet var vi finns när du behöver oss. Dessutom erbjuder vi spårbarhet på stora delar av vårt breda sortiment. Hela vägen från fabrik.
Ekonomi
Du skall alltid känna att du gör en bra affär hos oss. Att alla aspekter kring ekonomin behandlas på ett förmånligt sätt. På Teknikprodukter har vi väldigt bra förutsättningar att leverera denna känsla. Inte minst genom vårt stora kontaktnät av duktiga tillverkare. Då vi inte är bundna till någon på marknaden har vi stor flexibilitet och det är dina behov som styr vår rådgivning, ingenting annat. Denna frihet är nödvändig för att ge dig trovärdiga produktalternativ och rekommendationer.
Service
Som kund hos oss får du inte bara tillgång till ett av marknadens bredaste sortiment. Du får också service i världsklass. Det är dina önskemål, utmaningar och tankar som påverkar vår rådgivning. Ska du ha leveransen omgående, då är det omgående som gäller. Det är med denna attityd vi tar emot våra kunder. Vår service fokuserar alltid på snabbhet, lyhördhet, flexibilitet, leveranssäkerhet och god rådgivning.
Engagemang
OK, vi erkänner; vi är tekniknördar. En enkel kilrem eller O-ring är i våra ögon ett mästerverk. Vi älskar vårt jobb och våra produkter. Men framför allt så brinner vi för våra kunder. Det är alltid roligt att samarbeta, hitta gemensamma lösningar och verkligen skapa framgång. Vi på Teknikprodukter vill bygga långsiktiga relationer där du som kund är i fokus. Engagemang och service är något som är oerhört viktigt för oss.
Kunskap
Vi är helt enkelt problemlösarna som älskar tekniska utmaningar. Vi har spetskunskapen att lösa dina utmaningar snabbt, flexibelt och långsiktigt - vare sig du håller till i botten av en gruva, på toppen av ett vindkraftverk eller i en industri någonstans däremellan. Vi kan bistå med rätt teknisk kunskap, hjälp med konstruktion eller materialförslag, men även vara någon att bara bolla nya idéer med. Kunskapsbanken på är minst lika stor som vårt breda sortiment. Denna kunskap kommer dig till godo på många sätt. Vi finns alltid där för dig!
Logo
Logo
Logo
Logo
logo
Copyright © Teknikprodukter 2024
All rights reserved.
Producerad av JoKommunikation